WELLIS Hidromasažni bazeni

Wellis HIDROMASAŽNI BAZENI – dizajnirani i proizvedeni u firmi WELLIS u Mađarskoj. Wellis hidromasažni bazeni poseduju visok tehnički i estetski kvalitet, rezultat sadašnjeg trenda povećane potražnje za ovakvim proizvodima.

Pri dizajniranju ovih spa bazena Wellis je spojio znanja starih istočnih poznavalaca masaže sa najsavremenijim tehničkim rešenjima za hidromasažu, postavljanjem vodenih i vazdušnih masažnih mlaznica odgovarajućeg intenziteta srazmerno određenim tačkama na telu. Svakodnevno korišćenje, masaža toplom vodom, daje mogućnost da se osećamo opuštenije i takodje utiče na poboljšanje celokupnog zdravlja.
Wellis hidromasažni bazeni su sistemski nezavisni to jest ne priključuju se na vodovod i kanalizaciju i mogu se po potrebi premeštati.
Wellis hidromasažni bazeni opremljeni su sa digitalnom Balboa upravljačkom jedinicom na dodir koja omogućava lako podešavanje temperature, rad pumpi, osvetljenja itd. U ponudi je i višebojno osvetljenje za terapiju bojama – hromoterapiju koja utiče na relaksaciju i poboljšanje raspoloženja.
Moderan trostruki izolacioni sistem kućišta kade je veoma važan kako bi gubici toplote bili što manji, kao i termalni pokrivač.
Zahvaljujući fantastičnom podvodnom osvetljenju i moćnim pumpama uvek možete da birate atmosferu između potpunog mira spa oaze ili vesele žurke sa društvom i sve to u vašem sopstvenom domu.

U ponudi su sledeći modeli:
ACAPULCO, ROBINSON, BAHAMA, BORNEO, PALERMO, SAMOA, IBIZA